Op 10 Maart 1989 werd door een aantal enthousiaste motorrijders uit Eersel, Motor Toer Club “M.T.C. Double Clutch” opgericht.

Met toen als uitvalbasis “Café de Pijp” aan de Nieuwstraat, die wij ondertussen verruild hebben. Ons clubhuis is tegenwoordig “Café de Mert” aan de Markt 12 In Eersel.

Binnen de club is er een grote verscheidenheid aan motoren, van buikschuiver tot bankstel, van all-road tot noem maar op.. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, me als hoge punten de maanden Maart t/m Oktober als he motorseizoen in volle gang is.

De Woensdag avondritten, Zondag ritten, het bekende (beruchte) Hemelvaart weekend, een najaarsweekend en ook niet onbelangrijk als afsluiting van he seizoen de feestavond in het clubhuis.

Elke 1e Woensdag van de maand komen wij gezellig bij elkaar in het clubhuis, om een beetje bij te buurten (zeg maar gerust ouwehoeren) onder het genot van een drankje. Dus kortom een gezellig, actief clubke dat het motorrijden en al wat daar aan samenhangt hoog in het vaandel heeft staan.

Contact opnemen

Adres

Postadres: Maalsteen 6 5521WM Eersel

Bezoekadres:  Café De Mert  markt 12  Eersel

 

 MotoPort Eindhoven –   van Maanen en Leyten hoveniers   –   Restaurant Promessa – Eersel  –   Van Herwijnen Services – instalatie en advies   –   Van Gerven motoren – Bergeijk   –   Café de Mert Eersel   –  KMWE toolmanager Eindhoven  –  Haagdoorn vastgoed Eersel  –   Motorservice Eersel  –  Schilderwerken Bergeijk –  Autobedrijf Kees van Ham Eersel