Wie zijn wij?

MTC DOUBLE CLUTCH – EEN GEZELLIGE MOTOR TOUR VERENIGING VANAF 18 TOT 99 JAAR.

Over MTC Double Clutch

 

Op 10 maart 1989 werd door een aantal enthousiaste motorrijders uit Eersel, Motor Toer Club “M.T.C. Double Clutch” opgericht. Als uitvalsbasis was het gezellige café “De Pijp” aan de nieuwstraat in Eersel gevonden.  Doordat café De Pijp ermee ophield, zijn wij verhuis naar het gezellige café “De Mert” op de markt 12 in Eersel, waar wij met open armen werden ontvangen.
Binnen de club is een grote verscheidenheid aan motoren, van buikschuiver tot bankstel, van all-road tot noem het maar op… 
Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd, met als hoogtepunten de maanden maart t/m oktober als het motorseizoen in volle gang is. De woensdagavondritten, zondagsritten, het bekende Hemelvaartweekend, een najaarsweekend en ook niet onbelangrijk als afsluiting van het seizoen de feestavond.
Elke 1ste woensdag van de maand komen we gezellig bij elkaar om een beetje bij te buurten (zeg maar gerust ouwehoeren) onder het genot van een drankje. Dus kortom een gezellig, actief clubke dat het motorrijden en al wat daar mee samenhangt hoog in het vaandel heeft staan. Op dit moment telt de club ongeveer 70 leden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs op een van de contactavonden ( 1ste woensdag van de maand) of een van onze toerritten. Alles is vrijblijvend en vooral zonder moeten. Lijkt het je leuk om lid te worden vul dan het contactformulier in. 

Contact opnemen

Adres

Postadres: Maalsteen 6 5521WM Eersel

Bezoekadres:  Café De Mert  markt 12  Eersel